Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilregn

Jag ligger död under en filt
En regning vårdag i April
Jag känner inget längre
Allt är avtrubbat
Färgerna inte så klara som
de en gång var
Framtiden inte lika möjlig
som den verkade
Som ett tåg går tiden fram
men stationerna är få
Landskapet grått
det var länge sedan ett stopp nu
Länge sedan man fick sträcka på benen
Det enda som ses är regndropparna
som jagar ikapp på rutan
Det är allt
Jag drar filten tätare runt mig




Fri vers av Loeitt
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-21 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loeitt
Loeitt