Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMS-Dröm om mig

Det är ovanligt för mig
Jag är inte nära någon
Du är ovanlig för mig
Du hittar in gång på gång
Och du visar hur lätt det är att fortfarande le fast man har ångest i smilgroparna
Om vi håller hand är det lätt att strunta i alltihopa
Du är som vodka, sprit och cigaretter brukade vara för mig
Allt jag vill ha, every single day


Så ta min hand och sätt på CD-spelaren
Jag kan dansa till samma låt 20 gånger till
Ta min hand och sätt på CD-spelaren
Så lovar jag att hoppas på dig, om du bara vill
Sätt på CD-spelaren och dröm dig till
Där flygplanen flyger över på natten
Det är där jag finns

Puss




Fri vers av ingenallsegentligen
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-22 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen