Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargö 04:26

I ensamheten finns inget skydd
för alla tankarna som kräver svar
Gryningsljuset känns hårt och kallt
och ängen ligger i träda

Jag skall vaka med de här karga klipporna
och de här vindpinade träden
tills solen vill värma
och ljuset kan stråla

Så många människor inne i huvudet
men ingen som finns här hos mig
Göken gal som tokig
och jag söker förtvivlat efter
bäster- tröster- eller döder-




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-22 04:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden griper tag, här bor så många känslor att texten berör mig starkt.
2016-06-23

  Kjell Åhsberg
Människorna inne i huvudet är inte alltid det bästa sällskapet. Kanske inget sällskap alls?
Det sägs att ensam är stark. Tillåt mig att tvivla.
Bra ordat!
2016-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om ensamhet!

"så många människor inne i huvudet
men ingen som finns här hos mig"
2016-06-22

  Anya VIP
Mycket fin text! ... i ensamheten finns inget skydd... Enastående inledning. Jaa man kan sannerligen ha många människor i huvudet. Känns igen... En av de bästa av dig. Tack för läsning. Sparas!
2016-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP