Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutning

Njuter av Stockholm
dess vatten
glittrande fjärdar
ser ångbåtarna
passera
njuter av skönheten

Åker idag till vårt sommarviste
andra vyer, annat glitter
en annan skönhet
en annan njutning
långt från storstaden




Fri vers av AA VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-22 15:02



Bookmark and Share


  Kim VIP
Så sant!

2016-06-24

  Ninananonia VIP
Fint :) Hoppas att du får en fin semester.. :)
2016-06-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP