Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tandborstar

De har sina
tandborstar
hos varandra
och han har
sina mysbyxor
hos henne
och sin själ
har han lagt ned
i hennes möbler
som han hjälpt
henne att
skruva ihop
och möblera
Han ber henne
att köpa mer smink
så att hon
kan lämna det
hos honom
och känna sig
både vacker och fri
när hon reser
mellan dem




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-22 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta