Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Klarar mig bra utan frälsning

Valter gav mig en idé till denna dikt. Tack Valter.

Jag utstrålar en glädje som gör mig så lycklig och
jag mår så bra sa en gäst som kom till Cafét .
Förstår du hur mycket DU betyder för alla gäster och
vad du gör med dem ??
Utan dig skulle Cafét gå under.

Detta kommer jag att leva på länge länge .
Alla mina underbara gäster gör min dag betydelsefull.
Ger denna kvinna en varm kram och önskar henne en
fin Midsommar .

Hela mitt hjärta och mer därtill är som ett
töcken av känslor som sprider sig i hela kroppen
och leendet kommer automatiskt . .

Frälsningen som en annan gäst ville ge mig sa
jag Nej tack till. . Klarar mig bra ändå. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-23 05:56



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Att få en omedelbar respons för något man gjort/gör ger alltid extra styrka, så ta åt dig till 110 % av det beröm du fick, och tänk också att den andra farbrorn nog ändå bara menade väl och "gav dig" det bästa han tyckte du var värd. kram på dig!
2016-06-25

  Valter Örn VIP
Tänk vad mycket det betyder att vi människor intresserar oss för varandra. och utan baktankar. Det är en energikälla som någon näring i livsmedel. När det händer att någon okänd människa på gatan hälsar glatt; dansar endorfinerna en glädjedans. I dag mötte jag grannfrun som tyckte det var roligt att se mig, för hon hade inte sett mig på ett tag. Jag blev så glad att någon brytt sig om lilla mig.
2016-06-23

    Dan Myrbeck
Helt rätt! Var och en ska bestämma själv vad som känns rätt.
2016-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag trodde också att jag klarade mig, men jag hade fel.
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP