Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Kroppen intar en vilande position

Får jag släcka ner mig och blunda tills
alla tentakler får näring pånytt och orkar
ge sig ut i vida världen igen.

Det känns som jag är i ett hav med fiskar
som simmar åt alla möjliga håll.
Jag är fisken som vill lägga mig ner och försvinna
bort ur havets djup för att få luft att andas.

Dessa känslor kommer fram när jag sätter
fingrarna på dessa tangenter som gör mig hel pånytt.

Har ni någonsin denna känsla ?
Eller är det bara jag som poet som mår så bra när jag
får uttrycka mig i ord som flyter ut i huller om buller.

Vilken fantastisk gåva jag fått av min mor som även
hon alltid tyckt om att skriva om olika händelser i livet.

Jag ropar ut min glädje och lyfter mina vingar mot skyn!!
Jag lever!!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-23 06:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns alltid gott att kunna uttrycka sig...
2016-07-02

  Lindha W Gustavsson
Visst mår man bra av skrivande - det kan jag känna igen, men det är inte så alla dagar för mig. Ha det gott och fortsätt på den inslagna vägen!
2016-06-25

    Dan Myrbeck
Människor känner förmodligen på liknande sätt, men metaforerna varierar säkert.
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP