Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


MINNEN

det finns saker som händer

man aldrig glömmer som dessa tidiga vårmorgonor

när solen sken

så det glittrade i vattnet

jag tyst smög närmare strandkanten

för att se vad som rörde sig i vattnet

det var en bäver

som stilla simmade utmed stranden

den var så vacker

pälsen glimmade i solen

jag minns hur jag länge stod och såg på den

ett minne en vacker händelse

som etsat sig kvar hos mig

 

anits 24 juni 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-25 09:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
De flesta har nog bara sett detta djur på TV...trevligt minne...
2016-07-02

  Eva Helene VIP
Förstår att du inte glömmer ett sådant fint "möte"!
2016-06-27

    Dan Myrbeck
Ja, det är ju inte var dag
man ser detta djur!
2016-06-27

  Niliboy
Så fint å levande!
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP