Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midsommar natt 2016

styrka
är vad jag ber om

för är man inte
stark.. så..

~~~

orden har trängt in

kommer aldrig
glömma dem

~~~

styrka

men jag e ju inte
stark

faktiskt..
är jag jätte svag

~~~

nej
stop tänk inte så

~~~


var stark
börja med att göra
något vettigt
av ditt liv!!!

skaffa dig ett liv

~~~

men
de enda jag ber om
är styrka
eller.. jo

Jag önskar
en pansar sköld
för alla ord
som gör ont

alla ord
som ger mig tårar
så fort
jag är stilla

kanske därför
jag aldrig sitter
förrän jag stupar

~~~

nej

jag kommer inte plocka
några 7 sorters blommor
för att lägga under kudden

fast kvällen e här

trött efter jobbig dag

med alla dessa "gubbar"
där dem flesta var fula
och många övermogna
..vad kan vi göra
åt våra svenska
små röda som alla
vill ha denna dag... ??



jo - jag är nog
ganska stark ändå
fast på fel sätt.. eller?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av agneta pichler
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-24 23:28



Bookmark and Share


  aol
Tack för att du delar med dej av så igenkännande ord som borrar sej in,
2016-07-04

    Dan Myrbeck
Den största styrkan är
att våga visa svaghet.
2016-06-27

  Fem hjärtan VIP
Det är inte fel att vara svag ibland.. Och vi är väl alla svaga ibland och förvånansvärt starka när det behövs..
Fint förmedlade tankar och frågebollande med dig själv..
2016-06-25

  Annie b'larsson VIP
Undrar om du inte är en människa som är både- och. Både svag och stark. Det är smart resonera med sig själv. Ord är ett fantastiskt redskap för att komma fram till det man söker.
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler