Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vildsna, springer inte mer.


Bollar!

Vildsna springer omkring, hittar ingenting.

Bryr sig inte om den som inget
ser så mörkt efter hopp de ber.

Visst finns ljuset där vildsna så ofta
o barfota nött stigar i sin sårbarhet.

Vildsna springer inte mer.




Fri vers (Fri form) av Catherine Brandt VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-25 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP