Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"I never had a sister that you didn\'t like
I never had a girlfriend longer than three months
You never....."




I\'m not lost I\'m just looking for something, could you please help me find it, so I can come back

 

- Ibland ser du ut som James Dean,

you know -

 

du ringer om natten ibland

men jag trycker på paus

lägger örat mot kudden

och drömmer vidare

du var bara en sång jag skrev

om olycka och såndär skit

du var bara en dröm jag drömde

något om att kärlek är verkligt

it could happen to you

 

men det är inte sant som de säger

att det blir lättare med åren

vi förtränger bara

enklare

 

(du vet det där med att du hade alla färger

målade på insidan av din hals)

 

det var det där

med att vi letade efter mening

sen la du dig ner på ryggen

och sköt pilar på stjärnorna

så att de föll ner

 

(och hur du viskade alla svaren i mitt öra

när du trodde jag sov)

 

de säger att jag dricker för mycket

röker för ofta

och ler för sällan

de säger att dagarna blir längre

när man kväver sin smärta

men jag vet hur långa de kan vara

och än har jag inte saknat något

mer än de där dropparna vatten

du gav mig när sov

 

(och de där solnedgångarna

som alla säger är vackra

men bara vi vet hur havet ser ut

på riktigt)

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-05-10 23:52



Bookmark and Share


  kärleksbarn
vilken fin dikt!
du målar upp fina bilder, men har ändå små interna grejer för dig...jag gillar det!
tack!
2006-07-14
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN