Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörlurar med snäckskalbrus i



Det var
som på månen,
en himmelsk plats,

en bedårande natt,
av stjärnor.

Vinden där
ekade,

Uppe bland husen
borta
vid dungen
bor du,

ditt fönster
blänker så.

lamporna på gatan,
som försöker tindra


blinka
och flörta
med oskyldiga ögon

för oss som går
på broräcken
med hörlurar

med snäckskalbrus i.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-25 23:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt att bli helt betagen av. Och det blir jag.
2016-06-26

  i af apa
lekande lätt
virvlar teXten...
2016-06-26

  Nanna X
Ännu en ödslig, förtrollande natt. Håller med om att slutraderna är mycket vackra.
2016-06-26

  överlevaren VIP
Ord som balanserar i en lekande text!

"för oss som går
på broräcken
med hörlurar

med snäckskalsbrus i."

Vackert!
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg