Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När den sista gästen tog farväl

 

Midsommarnatten 

håller andan

 

den sista gästen

har tagit farväl

 

förtrollningen är bruten

och stämningen avvaktande

 

den stora björken 

darrar till i löven




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-26 00:35



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starkt, innerligt, vemodigt
2016-07-16

  agneta pichler
Vacker i natten
2016-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
Stämningsfullt och fint...
2016-07-02

    Dan Myrbeck
Lite melankoliskt
finstämd..
2016-06-27

  Alysse VIP
Vacker vemodsfylld dikt skriven
efter magisk midsommarnatt
2016-06-26

  bumerang
Oh, där vid landningsstället tar livet vid.
Frågeställningarna, utbytet, utvärderingarna.
Till nästa gång - om man vill följa sina slutsatser eller gå på in random.
2016-06-26

  S-E Forslin/same
Ljuset darrar
inför ofrånkomlig insikt.
2016-06-26

  anits VIP
Vemodsvackert skaldat!
2016-06-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin vemodsstämning i brytningstid, mot kommande mörker.
2016-06-26

    ej medlem längre
Vemodsmättade ord med skönhet i varje bokstav.
2016-06-26

  Ingrid Trolle
I denna ljusa och ljuva
sommartid måste man
stanna upp och tids nog
tänka på vad som komma
skall och som också har
sin tjusning.
En mycket tänkvärd dikt
2016-06-26

  Karina"Kia"
Att i den ljuva midsommartid ta farväl till det gäster tog med..in mot mörkare tider...

Tänkvärd dikt,må jag säga!
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP