Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ett hjärta på min display

Ett hjärta på min display

( varför?)
det är inte ifyllt, inte rött,
bara ett fingertryck, utan större betydelse från dig,
men hela dagens överlevnad och glädje, hos mig.

Ett litet hjärta på min display,
så stort för mig,
därför att det har skickats från dig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-26 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann