Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar finnas




maslows behovstrappa
nej
jag besteg den aldrig
ändå andas jag
och
hjärtat envisas med sina


slag


de dunk de dunk de dunk
de
dunk


ja
jag längtar finnas
ja
jag andas och vill till varje uns
leva
älskande

jag vill älska dig

ja
jag vill älska dig


mitt hjärta lever
min hud är mjukevarm
min arm vill hålla om dig

ja
jag vill älska dig


låter du mig





.




Fri vers av glasa VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-26 17:45



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Stark början, gillar greppet med Maslow, och vilket mjukt, naket, vackert slut.
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP