Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miraklet i att få svar


ditt gensvar
blåser gudavindar
under vingarna
syresätter
livs
andningen

jag lutar mig fram
över kanten
och vågar
flyga igen
åhh, fri sikt
och lossade bojor

vi
vi flyger igen


.




Fri vers av glasa VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-26 18:04



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Härlig känsla du beskriver!
2016-07-02

  Åsa Njunjes
Fint skaldat om det som jag tolkar som "att vara i kontakt".
2016-06-28

  Quasimodo
Ger en skön frihetskänsla som lyfter högt!
2016-06-26

  KattenKin VIP
Härligt, det är en underbar känsla och du beskriver den fint. :)
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP