Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungern i natten.

När våran hunger hade stillats
när svarta natten gjort entré.
När våra kroppar hade svalnat
och jag låg vilande tätt breve.
Det var då stunden då våra själar
knöts med sidenband ihop.
Vi blev förbundna med våran kärlek
med en glittrande kärleksknop.
Det var natten då vi visste
det som hjärtat alltid vet.
Det är vår kärlek som kom i natten
och blev just våran hemlighet.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-26 19:51



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Vacker lust och kärlek sammanvävd i mystik och samhörighet. Fint rimflyt i denna verkligt fina text.
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

majsis