Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögnen



du med dina tusen vackra leenden
ett för varje kyss och ett för varje sorg
ett för varje andetag och ett för varje lögn
du med dina luftslott dina drömmar ditt pojkrum
och skorna som blev för små,
ett irland mot ett sverige en flicka mot en kvinna
och du blev höghus och betong

jag kan bara lova; mitt skinn och mina tusen tysta kyssar

min sorg är din
att överta




Fri vers (Fri form) av Smultris
Läst 604 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-09 17:26



Bookmark and Share


  Quasimodo
Stark för insikter, att kunna lämna och gå vidare!
2019-07-30

  claes fredelius
Håller med Lodjuret
2016-08-12

  lodjuret/seglare VIP
Tala inte om kyssar, du kan få en gren att längta efter att få vara klädd, ett träd efter en smula regn efter dagar av sol, i envigs trängtan.
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris