Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lyckoskärva

 

En

lyckoskärva

lyser stum

 

balanserar 

mellan våra själar

 

likt ett smycke

med länk i guld

 

som lovar

trohet

i hjärtats rum

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-27 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP