Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden säger

Vinden snofsar till sig.
Den är fin.
den är lagom.
Håret rufsas om alldeles lagom, som en tupp, eller höna som behöver snofsa till sig.
I det, att snofsa till sig, ligger det självförtroende.
Jag har alltid trott, att dem som snofsar till sig, är dem som saknar självförtroende.
Men Vinden säger annorlunda.
Den talar om hår som lägger sig lagom, men också om fjädrar, som behöver putsas.




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger
Publicerad 2016-06-27 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim