Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läsarens perspektiv


Uppkomst av liv

För att en bok, ibland, skall få liv...
Behövs det först av allt lockas med bokens baksida.
Hänryckas, aldrig förföras av den.
Hänrycks gör läsaren av baksidan, och sedan historien...
Förförs, snabbt och enkelt, har läsaren gjort, för inte så längesedan, av bokens framsida.




Bunden vers av Mim
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-27 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim