Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Men aldrig någonsin på mig

Hon förstörde, förstörde allting för mig,
just precis.

Sådär, sådär som hon lovat att aldrig göra.

Och jag pratar, sådär som jag alltid gör när inte en enda människa i världen orkar höra.

Det är tomt och kallt,
i mitt bröst, ekot är omöjligt för andra att höra,
totalt omöjligt att beröra.

Jag blöder, utan sår,
men med en enorm smärta,
Och,
jag gråter , klart synliga tårar.

Hon förstörde precis, allting för mig.

Och ni lyssnar, alltid på henne,
men aldrig någonsin på mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 214 gånger
Publicerad 2016-06-27 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann