Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av livets väg







Skorna var trasiga
fullständigt utslitna

blev erbjuden nya
för att kunna gå vidare

provade och provade
passade inte mina fötter

fortsatte min vandring
barfota




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2016-06-28 10:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får göra det som passar en själv bäst...kloka ord...
2016-07-02

  Valter Örn VIP
Det är så lätt för andra att råda om ditten och datten men var och en måste få göra sina egna val som då blir bäst anpassade ....
2016-06-30

  Eva Helene VIP
Så klokt och fint om vår livsvandring!
2016-06-29

    ADI Nehlin
Ibland är det det bästa. Fin text.
2016-06-29

  Åsa Njunjes
Denna får mig att tänka på att vi klarar mycket med små medel.
2016-06-29

  Teresia Ridell
Överlevnadsinstinkt. Mycket bra skrivet !
2016-06-29

  Gunnel Eriksson VIP
Bra om att gå sin egen vän även
om man måste gå barfota. Ännu
en bra liknelse.
2016-06-29

  StinaJ VIP
Det är svårt att inte gå i invanda skor. De brukar passa bäst.
2016-06-28

  lila fjäderblomman VIP
barfota är bra, barfota är kontakt. Fint om att prova det andra erbjuder och därigenom hitta sin egen väg.
2016-06-28

  louisegirl
Bra att inte gå i någons annan skor/fotspår... bättre utan då...
Bra ordat!
2016-06-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om livets vägar!
2016-06-28

  Änglaögon
Fint skriftat om livets vändpunkter.
2016-06-28

    Dan Myrbeck
Ja, mer fotriktigt än så
får man leta efter - klokt
val!
2016-06-28

    ej medlem längre
zola budd sprang barfota. synd att hon blev bojkottad. hon var bäst i världen.
2016-06-28

  Maria Sundelin VIP
Ibland blir det så
Kramar
2016-06-28

    ej medlem längre
Att göra sina egna val och lita på sig själv...fint!
2016-06-28

    ej medlem längre
"barfotabarn i livet" som Nils skrev...
2016-06-28

  överlevaren VIP
Bra liknelse och du har stabil kontakt med underlaget!
2016-06-28

  Niliboy
Jag har också vandrat på landsbygden, det var en fri tid

2016-06-28

  Öknens Ros VIP
Ja, så kan det vara ibland här i livet. Passar inte skorna får man tassa på barfota.
2016-06-28

  KattenKin VIP
Bättre det än att gå i andras skor.
Fint skriven metafor.
2016-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP