Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen

Huvudet dunkar,
och tankarna på dig gör mig yr.
Stunden med dig gjorde mig lugn.
Jag kände att jag betydde något för någon,
och det värmde mig.
Hoppas du förstod vad jag kände,
den korta stunden vi sågs.
Annars hoppas jag vi ses snart..
Men det lär nog dröja,
dröja innan jag når himlen.
Sorgen i mig är stor,
men minnerna från dig är samtidgt så betryggande.




Övriga genrer av EllenF
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-05-08 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF