Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannade kaos

Den är inte svart eller vit,
min värld.

Den är

gul, grön, röd, orange,

grå, lila, turkos,

brun och rosa.

- Den är ett enda kaos, och jag hatar den.

Jag älskar när jag får silver,
guld gör mig illamående.

Jag önskar att mitt liv skulle fötts i svart vitt,
jag inbillar mig att allt skulle varit lite lättare då.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-28 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann