Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Igen

Jag skriver.
Igen.
Därför att
Jag gråter.
Igen.

Jag har ont när jag andas.
Igen.

Det gör ont att leva, för mig,
att vakna, varje ny dag,
med en längtan efter att få dö.

Därför att jag tror,
att jag inte orkar,
att jag är värdelös,
omöjlig att älska.
Igen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-29 00:00



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Du är inte värdelös. Du är en människa och värd att älskas för den du är.
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann