Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre

 

 

Bättre att sträcka fram en hand

än att knyta en näve.

 

Bättre ett förlåtande ord

än att svära sig fri.

 

Bättre att älska någon

än att låta hatet flöda.

 

Bättre att skörda

än att aldrig ha sått.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-29 13:42



Bookmark and Share


  Jeremiel
Eftertänksamsvärt!
Så lätt, men ändå så svårt.
2016-07-06

  ResenärGenomLivet VIP
Såå bra skrivet....gillar mycket...
2016-07-02

  överlevaren VIP
Väldigt tänkvärt!
2016-06-30

    ej medlem längre
Tänkvärda ord som kunde vara ordspråk!
2016-06-30

  StinaJ VIP
En väldigt fin uppmaning att lyssna till
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP