Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår egen plats

 

Du hann i fatt mig

och fångade in mig

till platsen

som är våran

 

vi stannade

där så länge

och så

sammanflätade

 

att tiden stannade

och avbildade oss

ur rummet

 

i en fresk

på väggen

ler vårt minne

nu för alltid 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-06-29 15:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivet om kärleken som man måste kämpa för!
2016-07-17

  Lars Hedlin
Levandes i kärleks toner!
2016-07-11

  agneta pichler
Kärlekens storhet

2016-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken är inte bara en dans på rosor, man måste också kämpa för att hålla den levande...så fint...
2016-07-02

  Alysse VIP
En mäktig kärleksdikt
om styrkan och skönheten
i att vara två

2016-06-29

  Ingrid Trolle
En underbart vacker
dikt om kärleken som
inspirerar med sina
sköna bilder
2016-06-29

  Bo Himmelsbåge
En vacker målning o en underbar dikt att inspireras av!
Den är lika skön o levande som de underbara medeltida freskomålningarna i Roms kathedraler!
Särskilt fastnade jag för:
"likt en fresk
på väggen
ska vårt
kärleksminne

le för alltid


och all vår
kamp och strävan
till att bygga

våra pelare


blev helig och vacker"


Tack för Din fina dikt!
2016-06-29

  ett blått spöke
åh vad vackert!
2016-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert diktat om den stora kärlekens känslor.
2016-06-29

  Karina"Kia"
Underbar kärleksdikt med allt vackert i att kämpa för kärleken och vackert måla kärleken på vägg och en katedral gjord åt er två...Ljuvligt vackert och kärleksömt!

Får mig att tänka på i Milano......
2016-06-29

    ej medlem längre
En vacker kärleksdikt med stor känsla i varje ord.
2016-06-29

    Dan Myrbeck
Fin hyllning till
den stora kärleken.
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP