Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en illusion

 

Allt är en illusion

en förgänglighet

där orden bara sårar

Jag måste värja mig

inför din seende blick

som skalar mig inpå huden

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-30 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fint! Sårbart, bra beskrivet av hur en annan människa kan såra.. så att det känns som att allt förlorar meningen...
2016-06-30

    ej medlem längre
bra skaldat.
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP