Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikter


Jag vet precis mina tillgångar
brister
hur jag ska göra
inte göra
konstruktivt
destruktivt
och det är de insikterna som skär sönder mig




Fri vers av Ananas
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-30 01:36



Bookmark and Share


  Arvast
Starkt, ja vasst, skrivet.
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas