Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto - Copyright - Soligajag_1


Ska njuta och njuta ....

Det är svårt att uttrycka sig med all
njutning som dessa veckor kommer att ge mig och
min kropp som väntat och väntat .

Jag kan inte med ord beskriva känslan som strömmar
ut i mina ådror men det flyter på.

Dessa fyrbenta djur kommer även att ha en matte
som stönar och suckar av lusta plus en virvlande
dans i månens sken där ljusen blixtrar som åskgudens hammare.

Vädergudarna får ge mig sol eller regn,
mina dagar är en befrielse utav lycka och ro som
kommer att ge mig glädjeskutt och ropen skallar!

Alla kroppens lemmar blir omhändertagande
av speciella händer så jag blir lealös och njuter
ännu mer och gör min röst hörd!

Yabadabadoo!!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-30 06:03



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Din text är en njutning att läsa. Känner din glädje efter tid som är helt din egen, för stilla rekreation, bus och lek med katterna, kärlek och vänskap. Din bästa tid är nu, för det är bara den vi kan uppleva fullt ut. Dina avslutsord är helt perfekta till din text. Levande och underbart!
2016-07-06

  louisegirl
Jaa passa på och njut, härligt för kropp och själ...
Bra skrivet och en så söt bild
2016-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det är alltid gott men vila och rekreation...skön text...
2016-07-02

  Lindha W Gustavsson
Önskar dig allt gott i världen, med massor av avkoppling. säkert får du inspiration till någon dikt under vilan.
2016-07-01

  Valter Örn VIP
Passa på nu och njuta
innan vindarna
runt husknuten
börjar tjuta....
2016-07-01

  Angel of love
Önskar dig vila och njutning.
Kram
2016-06-30

    Dan Myrbeck
Bra att vara väder-o-beroende,
för då blir man inte besviken.

Fin och lite trickig kattbild... Man
ser inte ögonblickligen om det
är en eller två katter..

2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP