Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARKIV X

 

I minnets arkiv

 

hyllan längst in

högst upp

 

låg det allra värsta

osett och ohört

 

inväntade rätt tillfälle

att visa sig

 

det värsta jag sett

 

var inte värst

det var ännu värre

 

osynliga spår efter dig

brände på min kropp

 

rädslans tårar

ylade nej, nej

 

och jag önskade

att de aldrig visat sig

 

helvetet var tungt nog ändå

 

att bära




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-06-30 17:14



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
ilande som en tandläkarborr i såret och så är det outhärdliga precis så
bra skrivet!
2016-07-03

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt berörande...
2016-07-02

  Valter Örn VIP
Sådana här tankar kan dyka upp ibland och då känns det inte bra.Frågor som: "varför sa jag eller gjorde så" eller: "varför tillät jag andra att säga eller göra så". Det går inte att göra saker ogjorda.
2016-07-01

  M.Eta
Vissa minnen önskar man att man kunde sudda ut för alltid. Bra skildrat , ger kalla kårar!
2016-07-01

    ej medlem längre
En dikt tung att läsa men känns ändå skriven med lätthet. Den har ett flyt som jag tycker mycket om.
2016-07-01

    Sefarge VIP
Brrr.r
Otäckväckande!
Innerligt dallrande
Nervdikt,av berörelse
Inuti.Med "Hitchcook stämning"
Skarpsynt skriftat!
:)
2016-06-30

    Dan Myrbeck
Jag önskar man kunde få lokal Alzheimers bara för hemska minnen!
2016-06-30

    ej medlem längre
Svarta hårda minnen....
Du skriver så det känns.
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP