Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL HAVS - haiku

Stormiga vindar

i havet går båt i kvav

lyckan följer med




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-07 17:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt med allt som händer till havs...bra haiku...
2016-07-09

    ej medlem längre
Hela världen är ett stormigt hav kan det tyckas. Det är bäst att hålla hårt i lyckan.
2016-07-07

    ej medlem längre
mångtolkbart poem, fint
2016-07-07

    Jag är fan större än Sartre
Snyggt skrivet.
Personligen relaterar jag inte till det som sker på Medelhavet just nu, eftersom liv och lycka försvinner hela tiden. Livet är ju som att försöka ta sig över ett hav.
2016-07-07

    ej medlem längre
Otroligt sorgligt.
2016-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku Elisabeth!
Förmedlar mångas bistra verklighet.
2016-07-07

    Dan Myrbeck
Associerar till flyktingar
på Medelhavet..
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP