Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRAVMÄRKT - haiku

Vacker sommardag

ingen badar i alger

krav på rent vatten




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-05 16:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Och ändå återkommer det år efter år...bra haiku...
2016-07-05

    Dan Myrbeck
Värst lär det ju vara
i Algeriet.
2016-07-05

  Blomma-Stjärna VIP
bra haiku - att sända till miljöförvaltning - dagstidningar m.m. !!!!
2016-07-05

    ej medlem längre
Håller med Marita!
2016-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Farligt med alger, man kan bli riktigt sjuk.
Typiskt att de kommer när vattnet är som varmast och längtan efter bad är störst.
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP