Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GONE, BABY - haiku

Borta med vinden

kvar står saknad levande

håller i halmstrå




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-01 16:47



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Den här var riktig bra!! Applåd!
2016-07-05

  Magdalena Eriksson VIP
fin med vinden och halmstrå
känns som ord ursvenska i sorgmantel
2016-07-03

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt, men så är det ibland...
2016-07-02

  M.Eta
Säger mycket, fin!
2016-07-02

    ej medlem längre
Åh vad jag gillar den här!
2016-07-01

    ej medlem längre
Man får aldrig sluta hoppas...
2016-07-01

    Dan Myrbeck
Berörandebra
2016-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra Haiku!
Berör mitt inre.
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP