Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITA INTE PÅ ROSA - haiku

Synd på torkvinda

tvättad men lite fläckig

ändå högt älskad




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-08 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar den mer för varje gång!
2016-07-11

  Fem hjärtan VIP
Härlig haiku!
2016-07-09

  Blomma-Stjärna VIP
rosa trosa på torkvinda - häftig haiku
2016-07-08

    ej medlem längre
Så är det med vissa plagg.. De är svåra att släppa ifrån sig.
2016-07-08

  Marita Ohlquist VIP
Jättebra, inspirerar tanke, känsla och fantasi!
2016-07-08

    Sefarge VIP
Hon älskade
Småstäder.
Och att strosa
I (T)rosa!!
:)
2016-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Se upp nu så att RFSL inte anmäler dig för hets mot folkgrupp...
2016-07-08

    Dan Myrbeck
Instämmer med
Z:a!
2016-07-08

    ej medlem längre
Du kan till och med få tvätt att låta sensuellt!
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP