Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vet man när det är kärlek och inte bara en undanflykt från att leva?




Varför vänder jag mig till dig

när du vänder mig ryggen?



Varför tror jag dig

när allt du säger är lögner?



Varför går jag tillbaka

till det som förstör mitt liv?



Är det för att jag älskar dig?




Övriga genrer av Deddis
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-05-08 17:38



Bookmark and Share


  Lonley star
jag känner som din dikt
2006-11-27

    HiFi
nej det är för att du inte orkar älska dig själv......
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis