Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Vi kan gå vilse
i tystnaden

Inga ord som studsar
och visar vägen

Någon bortglömd syssla
blir viktig för dig
Du vänder dig bort

Jag vadar i kyligt vatten

Långsamt
Stelnar
Oljan






Fri vers (Fri form) av Skogsrå 50+
Läst 441 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-01 19:13



Bookmark and Share


  ULJO
"långsamt stelnar oljan"
det är helt suveränt skrivet
2016-08-09

  Quasimodo
Frånvaro av närvaro skapar en tystnad som inte hörs, starkt här!
2016-07-02

  Silverstripe
Filmisk och vacker. Och hur tystnaden kan skapa vilsegående.
2016-07-01

  Maiah VIP
Mycket fin som jag vill bokmärka
2016-07-01

  Peter Stjerngrim VIP
Liten miss i min kommentar ovan
där det givetvis ska stå
... konsekvenserna av avsaknaden av närvaron ... (dvs närvaron av kommunikation ...)
2016-07-01

  Peter Stjerngrim VIP
Kommunikation såväl med ord
som med rörelse och eller beröring
- mental eller fysisk ...
... är livsviktigt ...
Något alltför många inte förmår
att vare sig se eller förstå
förrän de inför konsekvenserna av avsaknaden av frånvaron står ...
Just nu är igenkänningsgraden lite väl hög och även om det jag ser och känner när jag läser dessa rader inte är detsamma som du avsåg att förmedla, så är känslan av vilsenhet något som är en del av min verklighet när jag känner brist på kommunikation ...
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Skogsrå 50+
Skogsrå 50+