Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av vaxduk

Minns åskan i en sommarstuga på Öland
och doften av vaxduk
och en mamma som ville glädjas
men inte kunde
bara korta korta stunder
Det var längesen

Jag ropar -Vi går och badar
flyr den flydda glädjen

flyr till livet utanför

klättrar högt
simmar långt
dyker djupt

Jag är fortfarande där




Fri vers (Fri form) av Skogsrå 50+
Läst 464 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-02 22:40



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så vackra sommarminnen. Jag känner doften av sommar i dina ord.
2024-02-04

  ULJO
Att leva kvar i sina sommarminnen är förlösande för själen. Jag gör det till och från, kan inte låta bli det. Älskar din avslappnande stil
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Skogsrå 50+
Skogsrå 50+