Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Och jag älskar dig

Livet är kort,
så vi struntar i alla oskrivna regler

lever i nuet
bara är.

Vi kysser varann långsamt,
under månen, i vintersnön.

Vi älskar ärligt tills himlen spricker,
jag vägrar be om förlåtelse för det som fått mig att vara lycklig

och jag älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-02 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann