Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Imorgon vet jag inte hur det blir

Jag är lycklig,
lycklig,
såhär super lycklig, som nästan bara jag kan bli,

idag,
vill jag vara odödlig, resa Sverige runt med dig,
eller bara skratta över en kopp kaffe.

Det regnar ute, himlen är grå.

Jag är lycklig,
därför att du är du och jag är jag.

Lycklig,
att få hålla din hand,
att få lägga mitt huvud mot ditt bröst, lyssna till dina hjärtslag.

Lycklig,
att få höra din röst,
se ditt skratt.

Lycklig,
att jag får vidröra din kind,
att du låter mig gråta, när jag behöver det.

Lycklig,
att du frågar hur jag mår,
att du besvarar mina hjärtan som jag skickar till dig i sms.

Idag är jag lycklig, över minsta lilla småsak.

Jag orkar inte tänka,
inte analysera varje sak intill mig,
idag vill jag bara leva mitt liv,
fokusera på dig.

Lycklig,
att du vill ta sekunder från ditt liv,
fläta ihop dem till minuter tillsammans med mig.

Lycklig,

idag,

imorgon vet jag inte hur det blir.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 203 gånger
Publicerad 2016-07-02 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann