Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto - Copyright - Soligajag_1


I lyrikens virvlande gångar

Spänningen steg och steg i denna lyrik som tog mig
till en värld av virvlande gångar genom tunnlar
och passager som fick mitt inre i kaos ena minuten medans i den
andra skrämma slag på mig så hjärtat gick upp i halsgropen.

Nu är jag i mitt esse när jag hittat den andra spännande
lyriken.
Måste bara stilla mitt begär och kasta mig över raderna
så att känslorna flyger som kajorna där ovan.

Innan jag ger mig i kast in i denna värld av spänning
och magiska under så fattas mig aromen och den himmelska smaken
av koffein som gör mig piggelin.

Sedan kan jag njuta och fantisera mig bort till varma
vidder där plymerna blåser i vinden och tar fart åt västra
hållet där en individ befinner sig och mår gott!

Kan man vara lyckligare just nu.
Fyller mig med näring och energi så jag kan
ge mig hän till var och en.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-02 08:04



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra tips!
2016-07-05

  louisegirl
Jaa så svårt att sluta läsa, när man väl är inne i nåt bra...böcker är en gudagåva ;)
Fint ordat!
2016-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Böcker och andra skrivna ord ger så mycket...fint skrivet...
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP