Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förstörd

 

Allt blev kapat
Allt blev förstörd

Allt blev försvunnen
Allt blev död

När jag flydde på flykt för livet
Och sökte asyl 

Ett …
En…

Och…




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2016-07-02 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP