Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dödens magifika ängar

 

I och på dödens öppna ägnar
Fann jag mitt evig liv

Mitt enda och sanna jag
Mitt eviga hem

Döden!
Döden!

Talar öppet och kommer till alla
Döden söker alla

Och,
På en oväntat besök!

Slår han till!
Obesegrat!

Tack du döden för att du finns!
Du bekräftar att du existerar!

Och livet är ett snabbtåg

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2016-07-02 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP