Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna

Att känna
eller inte känna
Det är frågan!

Att vara allena
eller tillsammans
En avgörande fråga!

Att vilja
eller inte vilja
Det är ett beslut!

Att bygga upp
eller riva ner
Det är ditt ansvar!

Att känna
eller inte känna
den inre lågan.

Sådant är livet
Eller?

Bohemen




Bunden vers av bohemen VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2016-07-02 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP