Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saNs

 

 

låta regn över barkropp

denna stilla vädjan om fukt

länge sedan torkad

 

låt hud ta del av groende sjudande ytsvål

jag vill tränga in i ett träd

låta barfoten vindla kring sugande rötter

 

ha en krona nära himlar, den om dagen och

den om natten, de är aldrig samma

ha barken som värn

låta mina grönskande armar bubbla av sav

 

låta regn över barkropp

utsträckt över yta

 

 

vill jag gro.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2016-07-02 21:03



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
helt magiskt!!
2016-07-04

    ej medlem längre
"ha barken som värn"..
Bland det mäktigaste jag läst av dig
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP