Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanrum

Det är mellanrummet från det jag släcker lampan till sömnen tar över
som är värst
det är då allt uppstår och det är då allt försvinner
och jag vet inte om jag är mest rädd för dagen eller natten




Fri vers av Ananas
Läst 397 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-03 01:43



Bookmark and Share


  aol
Min kusin gjorde sej till vän med demonerna. Jag såg dom när jag var alkoholforskare,
2017-01-20

  K.S. Sollenhag VIP
Jag bestämde mig för att ta tag i mina inre demoner. Meditationslikt utsatte jag mig för dem i mörkret. Jag är förevigt lamslagen.
2017-01-16

    TvåTungor
Mycket bra!
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas