Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släcka bränder

Jag undrar om jag egentligen tillhör den här världen
när allt ändå bara är en maskerad
när mitt liv handlar om att släcka bränder




Fri vers av Ananas
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-03 01:46



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Bra
2017-01-16

  Robin V
Snyggt formulerat!
2016-07-19

  catharina.jerbo VIP
väldigt bra formulerat!
2016-07-03

    ej medlem längre
Tänkvärd o fin text
Mvh annokas
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas