Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRE SMÅ ORD

 

Du log

 

med sanning

skriven på läpparna

 

och jag läste

tre små ord

 

insåg konsekvensen

och kapitulerade

 

med hjärtat som insats




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-06 16:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, dessa ord kan vara livsomvändande...skön dikt...
2016-07-09

    ej medlem längre
Med hjärtat som insats, ja det är ett högt pris att betala men man kan vinna tusenfalt igen. Vackert återgivna känslor.
2016-07-07

    Dan Myrbeck
Gissar på "Jag älskar dig", men jag kan ha fel..
2016-07-07

  Petter Wingren
Enkel komprimerad dikt som innehåller allt, kärlekens fram och baksida, mystiken, öppningen för läsarens egna reflexion, och inte minst en vacker sensualism, där tysta läppar talar mer än tre små ord.
2016-07-07

  Blomma-Stjärna VIP
Stort och vackert!
2016-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Tre små ord med stor betydelse!
De ljuvligaste ord som finns.
2016-07-06

  Valter Örn VIP
Du läste på hans läppar vad han skrev;
han var ingen falskmyntare;
så blev det som det blev
2016-07-06

    ej medlem längre
Ord som förför och dårar...
2016-07-06

  Poeten Salvador VIP
Bra att man får gissa de tre små orden
2016-07-06

  Rise Little One
Vilken underbar saga som ligger mig varmt om hjärtat!
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP