Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även kvinnor kan ....


PRINSESSAN PÅ ÄRTEN - tanka

Bekväm prinsessa

nobbar körkort och bullbak

kör helst med mannen

vill bo i slott ej koja

ber om betalt för ett nyp

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-03 17:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra att du passar på att tanka
innan bensinpriset blir alltför
högt.

(Jag kommer att publicera en text på samma tema i morron..)
2016-07-05

  Poeten Salvador VIP
Du vände gårdagens haiku
2016-07-03

    ej medlem längre
Kul tanka om prinsessa med pretentioner....
2016-07-03

  Blomma-Stjärna VIP
så kan det vara - om det finns en prins som gillar att bli körd med (tycker om dubbeltydligheten och hänvisningen till nobbar körkort)!
2016-07-03

    ej medlem längre
En självständighet som kanske inte alltid ger självständighet?
2016-07-03

    Sefarge VIP
Även kvinnor kan!
För att "Köra"med en människa
Behövs inget speciellt kort
Spetsfyndigt skriftat!
:)
2016-07-03

  Magdalena Eriksson VIP
ha ha va rolig!

kör helst med mannen

jo men visst det kan väl aldrig vara trist
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP